Lieve klanten, 

WELKOM OP ONZE WEBSITE :

GELIEVE TIJDIG TE RESERVEREN VOOR ONTIJT!

Ook wij moeten ons aan de maatregelen houden die de overheid ons oplegd, de belangrijkste zetten we even op een rijtje:

- HANDEN verplicht onsmetten bij binnenkomen, - U wacht vooraan in de zaak tot je naar je plaats begeleid wordt,- 1,5 meter afstand houden van andere klanten, - Ook vragen wij om vooraf te reserveren, liefst ook als je enkel iets komt drinken, is dit toch niet het geval en er is plaats? Dan is dit absoluut geen probleem en mag je plaats nemen!

Ook blijven wij VOORLOPIG nog ontbijten aan huis blijven leveren. Let wel op, de regel blijft minstens 2 dagen vooraf te bestellen, want vol is vol! Ook kunnen deze niet gewijzigd worden na bevesteging! In Arendonk leveren wij onze ontbijten gratis. In Retie,Dessel,Oud-turnhout,Ravels,Reusel vragen wij 4euro extra, in Turnhout,Mol,Weelde,Vosselaar, vragen wij 6euro extra. Alles zit verpakt in wegwerp materiaal dus je hoeft niets terug te brengen. ( leveringsuren zijn:  8u30-9u of 9u-9u30 of 9u30-10u of 10u-10u30 of 10u30-11u) Graag ook via mail bestellen!  Onze afhaal folder blijft ook, wel vragen we hier om 2u vooraf te blijven bestellen. Voor het hele corona gebeuren kon je bellen en zeiden wij een uur dat het klaar was, dit lukt helaas niet meer. 

   Indien je nog meer vragen hebt stuur ons gerust een mailtje. Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden. Gelieve ook rekening te houden met onze sluitingsdagen deze zijn : Maandag & Dinsdag. Deze dagen zullen wij geen telefoons beantwoorden en kan het langer duren voor je een mail terug ontvangt.

  Alvast bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel!

Veerle en Chanel

´t Zoet Pateeke

Om te Reserveren klik je hier

Contacteer Ons