Lieve klanten, 

WELKOM OP ONZE WEBSITE :

GELIEVE TIJDIG TE RESERVEREN VOOR ONTIJT!

Ook wij moeten ons aan de maatregelen houden die de overheid ons oplegd, de belangrijkste zetten we even op een rijtje:

- HANDEN verplicht onsmetten bij binnenkomen, - U wacht vooraan in de zaak tot je naar je plaats begeleid wordt,- 1,5 meter afstand houden van andere klanten, - Ook vragen wij om vooraf te reserveren, liefst ook als je enkel iets komt drinken, is dit toch niet het geval en er is plaats? Dan is dit absoluut geen probleem en mag je plaats nemen!

Ook blijven wij VOORLOPIG nog ontbijten aan huis blijven leveren. Let wel op, de regel blijft minstens 2 dagen vooraf te bestellen, want vol is vol! Ook kunnen deze niet gewijzigd worden na bevesteging! In Arendonk leveren wij onze ontbijten gratis. In Retie,Dessel,Oud-turnhout,Ravels,Reusel vragen wij 4euro extra, in Turnhout,Mol,Weelde,Vosselaar, vragen wij 6euro extra. Alles zit verpakt in wegwerp materiaal dus je hoeft niets terug te brengen. ( leveringsuren zijn:  8u30-9u of 9u-9u30 of 9u30-10u of 10u-10u30 of 10u30-11u) Graag ook via mail bestellen!  Onze afhaal folder blijft ook, wel vragen we hier om 2u vooraf te blijven bestellen. Voor het hele corona gebeuren kon je bellen en zeiden wij een uur dat het klaar was, dit lukt helaas niet meer. 

   Indien je nog meer vragen hebt stuur ons gerust een mailtje. Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden. Gelieve ook rekening te houden met onze sluitingsdagen deze zijn : Maandag & Dinsdag. Deze dagen zullen wij geen telefoons beantwoorden en kan het langer duren voor je een mail terug ontvangt.

  Alvast bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel!

Veerle en Chanel

Onze Ontbijtjes

Ontbijten kan je tot 11u
Classic Ontbijt

Glaasje vers fruitsap, 2 tassen koffie of thee, ass. mini broodjes en koffiekoekjes, eitje met spek, kaas, hartig beleg, zoet beleg, yoghurt

Luxe Ontbijt

Idem classic ontbijt, glas cava, verse fruitsla, gerookte zalm, hartig beleg, broodslaatje, snoepertje

Charcuterie Ontbijt

Idem classic ontbijt, zonder zoet beleg, met assortiment hartig beleg, snoepertje

Ontbijt voor kinderen

Fristi of chocomelk, broodjes, mini donuts, chocoladebroodje, potje choco en confituur, eventueel met eitje en spek

Ontbijtbuffet

Elke eerste zaterdag en zondag van de maand

Broodjeslunch

Cava of vers fruitsap, fruitsaté, assortiment belegde broodjes, mini croque monsieur, assortiment mini dessertjes, 2 drankjes t.w.v. €2,30

Bij ons kan je elke dag heerlijk rustig komen ontbijten, ook kan je elke eerste zaterdag en zondag van de maand ontbijtbuffet aangepast aan het seizoen reserveren, met Moederdag en Vaderdag doen wij ook ontbijtbuffet. Vanaf +-15 personen kan je ook ontbijtbuffet op een dag naar keuze doen, op reservatie. Ook voor de allerkleinste hebben wij een kinderontbijt.

Onze dagelijkse ontbijten worden elke morgen met veel plezier vers klaar gemaakt, dit vraagt tijd en daarom vragen we jullie al een keuze vooraf door te geven, zodat de wachttijd niet te lang wordt, voor ons classic ontbijt is het niet noodzakelijk te reserveren.

Ook zijn groepen voor te ontbijten bij ons meer dan welkom, hiervoor vragen wij wel minstens 1 week op voorhand te reserveren!

Kom je graag een keer ontbijten? Dan heeft het onze voorkeur dat charcuterie ontbijt, luxe ontbijt en ontbijt op zon- of feestdagen op voorhand gereserveerd worden. Dat kan telefonisch via 014 82 86 97 of via het handige reservatieformulier op onze website.