Onze Ontbijtjes

Ontbijten kan je tot 11u
Classic Ontbijt

Glaasje vers fruitsap, 2 tassen koffie of thee, ass. mini broodjes en koffiekoekjes, eitje met spek, kaas, hartig beleg, zoet beleg, yoghurt

Luxe Ontbijt

Idem classic ontbijt, glas cava, verse fruitsla, gerookte zalm, hartig beleg, broodslaatje, snoepertje

Charcuterie Ontbijt

Idem classic ontbijt, zonder zoet beleg, met assortiment hartig beleg, snoepertje

Ontbijt voor kinderen

Fristi of chocomelk, broodjes, mini donuts, chocoladebroodje, potje choco en confituur, eventueel met eitje en spek

Ontbijtbuffet

Elke eerste zaterdag en zondag van de maand

Broodjeslunch

Cava of vers fruitsap, fruitsaté, assortiment belegde broodjes, mini croque monsieur, assortiment mini dessertjes, 2 drankjes t.w.v. €2,30

Bij ons kan je elke dag heerlijk rustig komen ontbijten, ook kan je elke eerste zaterdag en zondag van de maand ontbijtbuffet aangepast aan het seizoen reserveren, met Moederdag en Vaderdag doen wij ook ontbijtbuffet. Vanaf +-15 personen kan je ook ontbijtbuffet op een dag naar keuze doen, op reservatie. Ook voor de allerkleinste hebben wij een kinderontbijt.

Onze dagelijkse ontbijten worden elke morgen met veel plezier vers klaar gemaakt, dit vraagt tijd en daarom vragen we jullie al een keuze vooraf door te geven, zodat de wachttijd niet te lang wordt, voor ons classic ontbijt is het niet noodzakelijk te reserveren.

Ook zijn groepen voor te ontbijten bij ons meer dan welkom, hiervoor vragen wij wel minstens 1 week op voorhand te reserveren!

Kom je graag een keer ontbijten? Dan heeft het onze voorkeur dat charcuterie ontbijt, luxe ontbijt en ontbijt op zon- of feestdagen op voorhand gereserveerd worden. Dat kan telefonisch via 014 82 86 97 of via het handige reservatieformulier op onze website.